Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

8 Mayıs 2008 Perşembe

Asya'nın ilk Hıdrellezi acaba ne dilemiştir:))



















































5 mayis aksami Asyayi hayatinda gordugu en kalabalik ve gurultulu yere goturduk... Gitmeden once acaba dogru mu yaptigimiz korkar mi diye dusunmedik degil.. Asya normalde cok insancil bir cocuk ve kalabalik korkusu hic yok..:)) Ama o aksam Ahirkapi daki kalabalik beni bile korkuttu..Ama bizim cadiyi korkutmadi.. Senlik alanina girdigimiz den itibaren babasinin omuzlarinda etrafi gulucukler sacarak seyretmeye basladi.. Muziklere tempo tuttu.. İlk kez gordugu nesnelere gozlerini ayirmadan dakikalarca bakti..:) Mesela davul ,zurna gibi müzik aletlerine..:))Muzisyenlerin arkasindan gitmek ve onlarla dans etmek istedi... İnsanlarin gobek atmalarini taklit etmeye calisti.. Kisacasi coook eglendi.. Oraya gitmeden karnini doyurmustuk.. Ama biz ac oldugumuz icin kofte ekmek aldik.. Ve Asya kocaaaaaaa bir kofte ekmegi tek basina yedi:))) Cevreden fotograf makinesi olan herkes fotolarini cekti.. Bizim fotograf makinasini Asya kirdigi icin yanimizda ki arkadaslarimizinkini kullandik Neyse ki onun keyfini yansitan kareler cekmisiz..
Bu arada cevredekiler bizi ayiplamadi degil bu kadar kucuk cocuk getirilir mi diye ama eminim onlarda gecenin sonlarina dogru hepimizin yorgunluktan öldüğümüz anlarda bile Asyanin buzuki Orhan'in muziklerine tempo tutup popo kivirdigini gorseydi iyi ki getirmisler derlerdi:))
Netice de coook eglendi bizim cadi.. bu sene boyleyse seneye nasil eglenir bilemem:)) bu arada ona dilek dilemesini soyledim..Bilmem ki ne dilemistir:)) İnsanin yavrusunun buyudugunu gormesi muhtesem bir sey o gun bir kez daha anne olarak ne kadar iyi yaptigimi anladim:)) Onlarin bir kahkahasi bir omre bedel...

Hiç yorum yok:

canli yayinda gulme krizi